De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Vodafone introduceert Android-smartphone Smart II van 70 euro

Redactie
12 juli 2012, 14:34
1 min leestijd
Vodafone introduceert Android-smartphone Smart II van 70 euro
vodafone smart ii

Vodafone heeft vandaag een goedkope Android-smartphone aangekondigd, die ze onder eigen naam gaan verkopen. De Smart II krijgt een 832 MHz-processor, een 3,2 inch scherm en een 3,1-megapixelcamera. Maar klanten zullen de nieuwe smartphone vooral kopen vanwege de prijs. Je betaalt €69,99 in combinatie met een Vodafone Prepaid Simpakket met 10 euro beltegoed. Mensen die nog geen smartphone hebben worden hiermee misschien overgehaald. Hoewel de Smart II geen snelheidsmonster is, kun je wel alles doen wat je met een smartphone gewend bent, zoals sociale media.

Ook het lezen en versturen van e-mails, internetten en het bekijken van video’s op YouTube is ook mogelijk.

Lees verder na de advertentie.

smart ii vodafone

De Vodafone Smart II wordt geleverd met Android Gingerbread 2.3.7. Volgens Vodafone loopt de besturing van het toestel snel en soepel dankzij de 832 MHz ARM-processor. Wil je content downloaden, dan gaat dat met een maximale snelheid van 7,2 Mbps. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft sinds eind 2011 een smartphone en dat kan met instapmodellen zoals deze Smart II alleen nog maar meer worden. De Smart II weegt 120 gram en is verkrijgbaar in zwart. De gebruikte processor is ook te vinden in de Samsung Galaxy Y en de Samsung Galaxy Txt. Het toestel is sinds het voorjaar al in het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar.

Ruim een jaar geleden bracht Vodafone de Smart uit, een soortgelijke goedkope Android-telefoon. Maar dat was zeker niet het eerste Android-toestel dat Vodafone onder eigen naam uitbracht: er was ook al de Nova 845 die voor 99 euro werd aangeboden.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu