Vodafone brengt Power to You Android-app uit

Vodafone brengt Power to You Android-app uitVodafone heeft een officiële Power to You-app uitgebracht, speciaal bedoeld voor kanten van de provider. Via de app kunnen Vodafone-klanten het laatste provider-nieuws binnenhalen, nieuwe aanbiedingen bekijken en informatie opzoeken over de diverse diensten die Vodafone aanbiedt. Ook is er een wegwijzer met de route naar de dichtsbijzijnde Vodafone-winkels en vind je ook demo’s van de nieuwste toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Power to You-app die sinds vandaag in de Android Market te vinden is, bestaat eigenlijk uit twee aparte apps. Er is een uitvoering voor abonnementen en eentje voor prepaid-klanten. Bij het opstarten kom je terecht op een openingsscherm met veertien icoontjes met diverse onderwerpen zoals aanbiedingen, winkels zoeken en een agenda met belangrijke Vodafone-evenementen. In de app zijn ook handige app-tips te vinden zoals welke sociale netwerkapplicaties je kunt downloaden.

De meeste informatie die in de app staat kun je ook vinden op de website van Vodafone. Jammer genoeg kun je niet in de app je belstatus opzoeken, hoewel daar wel een icoontje aan gewijd is. Hier is te lezen dat deze Belstatus app in de maak is, en dat ie rond november dan dit jaar wordt verwacht. Tot die tijd zal je het met de Power to You app moeten doen.

Downloaden via Android Market: Power to You – Abonnement (gratis)

Downloaden via Android Market: Power to You – Prepaid (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.