Vodafone: Froyo-update voor Desire binnen enkele dagen
Redactie

Vodafone-klanten met een ‘branded’ HTC Desire krijgen binnen enkele dagen de Froyo-update binnen. Dit beweert een woordvoerder van Vodafone. De afgelopen weken zorgde Vodafone voor veel opschudding door bloatware te installeren op de telefoons van klanten. De Vodafone 360-services, zoals 360 People, worden automatisch verwijderd wanneer klanten Froyo (Android 2.2) installeren. Wij van Android Planet verwachten dat de update van Vodafone na het weekend arriveert.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


“We zijn op dit moment druk bezig met het ontwikkelen testen van de Android 2.2 update voor de HTC Desire en wachten op een goedkeuring van Google en HTC”, zegt een woordvoerder van Vodafone tegen de technologiesite The Inquirer. “We beginnen binnen enkele dagen, neit weken, met het uitrollen van de update. Zodra we een datum weten, dan laten we het je weten!”

Android 2.2 is een aardige vooruitgang in vergelijking met 2.1. Desire-eigenaren kunnen met Froyo 720p video-opnames maken. Daarnaast is het besturingssysteem vijf keer sneller geworden, alhoewel je daar in de praktijk weinig van merkt. De Desire is immers al erg snel. Met 2.2 kun je overgens ook heel makkelijk applicaties delen.

Desire-eigenaren met een unbranded Desire kregen de Froyo-update op 1 augustus binnen. De update kwam ‘Over The Air’, oftewel via de lucht. Ook Vodafone-klanten krijgen automatisch een berichtje als de nieuwe update er is. Zij kunnen de 90MB grote update via Wi-Fi binnen halen. Het kan ook via 3G, maar dat gaat waarschijnlijk erg traag.

Hieronder de originele citaten van de woordvoerder van Vodafone:

A spokesperson for the network told The Inquirer: “We’re still developing and testing the Android 2.2 update for HTC Desire and working on its approval with Google and HTC.

“The start of the roll out is days, not weeks, away and as soon as the date is finalised we’ll let you know.”

Via: Top10.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.