Vodafone: Froyo-update voor Desire komt maandag

Redactie
21 augustus 2010, 13:15
1 min leestijd
Vodafone: Froyo-update voor Desire komt maandag

De kogel is door de kerk: Vodafone-klanten met een branded HTC Desire eten maandag bevroren yoghurt als toetje. Dan gaan zij van Android 2.1 naar Android 2.2. Gebruikers met een unbranded HTC Desire kregen de update op 1 augustus al binnen. Klanten van andere mobiele providers met een branded Desire, zoals T-Mobile, moeten nog even geduld hebben.

Vodafone-klanten krijgen de update OTA (Over The Air) binnen. Je hoeft je telefoon niet te verbinden aan je computer, zoals bij updates voor de iPhone. Dat is het gemak van een Android-telefoon. Wanneer er een update is, krijg je een bericht op je telefoon. Zorg dat je in de buurt van een WiFi-netwerk bent en updaten maar! Het kan ook via 3G, maar dan is je telefoon wel even bezig. Het is daarnaast ook verstandig om een oplader in de buurt te hebben, want het zou zonde zijn als je telefoon net voor de installatie van de update uitvalt.

Lees verder na de advertentie.

Wij van Android Planet voorspelden donderdag al dat de update maandag zou komen. Na de installatie van Android 2.2 zijn Vodafone-klanten in één keer van de 360-services af. Wie graag deze services behoudt, kan in de Android Market de applicaties van Vodafone downloaden.

Android 2.2 is een aardige vooruitgang in vergelijking met 2.1. Desire-eigenaren kunnen met Froyo 720p video-opnames maken. Daarnaast is het besturingssysteem vijf keer sneller geworden, alhoewel je daar in de praktijk weinig van merkt. De Desire is immers al erg snel. Met 2.2 kun je overigens ook heel makkelijk applicaties delen.

Via: Vodafone Forum

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Vodafone
Merk: HTC
Device: HTC Desire

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire
HTC Desire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's