Vodafone gaat Nexus One updaten naar Android 2.3.4

nexus-one-2Bezitters van de Nexus One kunnen eindelijk in naar Gingerbread updaten. Vodafone gaat een update uitbrengen, zo blijkt nu. Het gaat om toestellen die via Vodafone zijn gekocht; heb je je toestel rechtstreeks bij Google gekocht dan kon je al in februari updaten. Veel kopers zullen teleurgesteld zijn, omdat ze verwachtten dat de Nexus One als een van de eerste een update zou krijgen naar Android 2.3 omdat het een toestel is dat in nauwe samenwerking met Google is ontwikkeld en aan ontwikkelaars wordt aangeraden. Helaas bleek de snelle update voor de providerversie die via Vodafone was gekocht, niet te gelden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Nexus One bestaat al sinds januari 2010 en was bedoeld om de lat hoger te leggen voor fabrikanten. Destijds waren de tweede microfoon voor ruisonderdrukking, spraakbesturing en een 1GHz processor bijzonder. Tegenwoordig kijken we er niet meer van op en zitten we na de Nexus S (van Samsung) alweer uit te kijken naar de opvolger. Voor mensen die van plan zijn om een providerversie van een bepaald toestel te kopen, mag het een waarschuwing zijn: het kan soms erg lang duren voordat je de pdate krijgt.

Via: Tweakers

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.