Vodafone HTC Magic vroeg uitgelekt op Mobile World Congress

htc_magicDe volgende Android-telefoon van HTC staat bekend als de G2. Maar het is Vodafone die het toestel in Europa gaat uitbrengen, als de HTC Magic. De hiernaast getoonde advertentie en een aantal productshots zijn zojuist uitgelekt via Boy Genius Report en de specificaties zijn inmiddels ook bekend: de HTC Magic is voorzien van HSPA, Wi-Fi en GPS, er zit een 3,2 megapixel camera zonder flash in en er zijn een hoop functies uit Cupcake aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De website Boy Genius Report kan niet met zekerheid zeggen dat het toestel op MWC gelanceerd kan worden, maar de kans is groot: een van onze bronnen binnen Vodafone heeft al laten doorschemeren dat er een Android-aankondiging van Vodafone op de planning staat en ook andere websites hadden iets soortgelijks gehoord. Volgens The Guardian stond Vodafone op het punt om een overeenkomst met Google te sluiten.

Via: Boy Genius Report

Hieronder meer foto’s:

htc-magic vodafone
htc-magic vodafone android

vodafone htc magic

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.