Vodafone Joy en T-Mobile Pulse Mini: twee goedkope toestellen met Android 2.1

Redactie
11 februari 2010, 10:29
1 min leestijd
Vodafone Joy en T-Mobile Pulse Mini: twee goedkope toestellen met Android 2.1
huawei android

Vodafone en T-Mobile gaan allebei een goedkoop toestel met Android 2.1 uitbrengen. Het gaat in feite om hetzelfde toestel, gemaakt door Huawei. Bij Vodafone kun je de Joy aanschaffen, terwijl T-Mobile een aanvulling op de huidige Pulse (ook al een budgettoestel) maakt en voor de naam Pulse Mini kiest. Bij andere operators zal het toestel weer een andere naam krijgen: zo kun je straks in Spanje en UK hetzelfde toestel onder de naam Orange Ivy in de winkel vinden. De Joy en Pulse Mini zullen beide in Nederland te koop zijn.

Beide uitvoeringen gaan naar schatting tussen de 150 en 250 euro kosten. Verdere specificaties zijn: geen fysiek toetsenbord, een scherm van 320 x 240 pixels en gebruikelijke functies zoals GSM/UMTS/HSDPA, Bluetooth 2.0 en misschien ook Wi-Fi. Binnenin zit waarschijnlijk een Qualcom MSM7200- of MSM7600-processor.

Lees verder na de advertentie.

Beide operators gaan het goedkope Android-toestel in diverse Europese landen uitbrengen. Voor T-Mobile zijn Nederland, Duitsland, Polen en Tsjechië mogelijke markten en Vodafone gaat in ieder geval de Joy in Nederland, Duitsland, Spanje en Italië verkopen.

Foto’s van het nieuwe toestel zijn nog niet opgedoken. De afbeelding bij dit artikel toont een product-rendering die Huawei eerder uitbracht van een Android-toestel.

Via: Tweakers

Categorie: Fabrikanten
Merk: Huawei

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's