Leuke actie Vodafone: gratis internet tijdens de kerst

Gijs Ettes
19 december 2014, 12:33
1 min leestijd
Leuke actie Vodafone: gratis internet tijdens de kerst

Ben je klant bij Vodafone, dan heb je mazzel  deze kerst. De provider laat iedereen met de kerstdagen gratis en onbeperkt gebruikmaken van mobiel internet.

Lees verder na de advertentie.

Vodafone kerstactie op 25 en 26 december

Vodafone kerstactie

De Vodafone kerstactie geldt van 25 december (0.00 uur) tot en met 26 december (23.59 uur) en om eraan mee te doen hoef je niks extra’s te doen. Vodafone-klanten met een RED, Smart, Scherp, Prepaid, Hybride, BelCompany Mix, Sizz, Mobiel breedband of een zakelijk abonnement doen automatisch mee. Zij kunnen (in Nederland) met de kerstdagen onbeperkt muziek en video`s streamen, bestanden down- en uploaden en surfen over het web zonder extra kosten. Meer over de Vodafone kerstactie en de voorwaarden lees je op deze pagina.

De beste Vodafone-aanbiedingen

Ben je nog geen klant van Vodafone, dan vind je op deze pagina de actuele aanbiedingen van de provider. Zo heb je al een Samsung Galaxy S5 met een 4G-abonnement (1000MB) voor 44 euro per maand.

De provider heeft ook diverse sim-only aanbiedingen; zo kost een RED Essential-abonnement 21 euro per maand, waarvoor je 1GB data en 300 belminuten krijgt. Sms’en is dan gratis.

Het laatste nieuws over Vodafone

Bron: Vodafone
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu