Vodafone biedt gratis onbeperkte databundel tijdens kerst
Rick van der Veer

Vodafone gaat alle klanten met een mobiel abonnement onbeperkt dataverbruik bieden tijdens de aankomende kerstdagen. Dit betekent dat je twee dagen lang onbeperkt kunt downloaden en streamen met de Vodafone kerstbundel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Vodafone kerstbundel

Klanten met een Vodafone-abonnement kunnen hun hart ophalen tijdens kerst: de provider laat je twee dagen lang zo veel gebruikmaken van haar mobiele netwerk als dat je maar wil. Dat betekent dat je onbeperkt kunt streamen, apps downloaden en videobellen met bijvoorbeeld Skype of Google Duo.

Je hoeft niets te doen om aan de actie mee te kunnen doen. Vodafone stopt op 25 december 0:00 uur met het bijhouden van je verbruik, waarna de teller weer gaat lopen op 26 december 23:59. Je krijgt geen berichten die aangeven of de actie nog loopt of gestopt is: dit zul je dus zelf bij moeten houden.

Vrijwel alle abonnementen die Vodafone aanbiedt, komen in aanmerking voor de actie. Heb je een Scherp S, Start S, Vodafone Thuis of Hollandsnieuwe-abonnement? Dan geldt de actie helaas niet voor jou. Prepaid-klanten mogen wél onbeperkt het internet op, mits er in de afgelopen 12 maanden één keer is opgewaardeerd. Ook zakelijke abonnementen krijgen tijdens de feestdagen onbeperkt toegang tot het internet.

Andere providers

Vodafone is niet de enige provider die uitdeelt met kerst dit jaar. Klanten van KPN kregen aan het begin van december 5GB toegevoegd aan hun databundel die de hele maand geldig is. Voor zover bekend gaan T-Mobile en Tele2 geen kerstacties ondernemen dit jaar, al gaven beide providers hun klanten vorig jaar wél extra datategoed in hun bundel.

Lees het laatste nieuws over Vodafone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.