De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Vodafone brengt WhatsApp-concurrent Vodafone Message+ uit

Redactie
17 december 2013, 17:31
1 min leestijd
Vodafone brengt WhatsApp-concurrent Vodafone Message+ uit
Vodafone Message+

Vodafone heeft zijn eigen online berichtendienst uitgebracht. De Vodafone Message+ Android-app is een WhatsApp-concurrent die gebruikers de mogelijkheid geeft om berichten, foto’s, video’s, audioclips, locaties en nog veel meer te verzenden.

Eigenlijk biedt Vodafone Message+ daarmee dezelfde functionaliteiten als WhatsApp, maar de app is alleen beschikbaar voor Vodafone-klanten. Dat kan voor velen een obstakel vormen, maar de interface van de app is met zijn aantrekkelijke design wel een groot pluspunt.

Net als de WhatsApp Android-app biedt de Vodafone Message+ Android-app ook een algemene contactenlijst. Het is niet noodzakelijk dat de ontvanger ook over de app beschikt. De berichten die je dan verstuurt, worden vervolgens als sms of mms afgeleverd. Daarnaast zijn er een reeks emoticons en emoji’s beschikbaar om emoties te uiten (en voor de phun).

Lees verder na de advertentie.

Als gebruiker ontvang je meldingen zodra de berichten zijn verzonden en bezorgd en zie je de melding ‘bericht gelezen’ tijdens het chatten, zodat je altijd weet wanneer de ander jouw berichtjes heeft gezien. Ook zie je tijdens het chatten de status van je contactpersoon, zoals `online`, `laatst gezien` of `is aan het typen`. Daarnaast is het mogelijk om groepsgesprekken te voeren met verschillende contacten binnen één venster.

Lees meer over Vodafone

Download Vodafone Message+ Android-app

Vodafone Message+ is gratis in Google Play te downloaden en alleen beschikbaar voor Vodafone-klanten.

Download: Vodafone Messenger+ (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu