De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Vodafone-klanten krijgen gratis abonnement op Napster

Redactie
30 maart 2015, 13:56
1 min leestijd
Vodafone-klanten krijgen gratis abonnement op Napster

Vodafone gaat nieuwe en bestaande klanten gratis een halfjaarabonnement op Napster aanbieden, de muziekstreamingdienst die vroeger faam kreeg door de populaire peer2peer-downloadsoftware.

Lees verder na de advertentie.

Dat maakt Vodafone maandag bekend. Napster Unlimited is vergelijkbaar met Spotify, waarbij beide diensten onbeperkt streamen van muziek aanbieden. Napster was in de jaren negentig voornamelijk bekend door de mogelijkheid om via peer2peer van elkaar te downloaden. Zo werd Napster veelvuldig gebruikt om muzieknummers van andere computers te downloaden, waarbij gebruikers veelal ook hun eigen muziekcollectie via Napster ter download aanboden.

Vodafone Napster-deal: voor wie?

napster

De Vodafone Napster-deal is beschikbaar voor nieuwe klanten die een Vodafone Red of Vodafone Smart-abonnement aanschaffen, of bestaande klanten die hun abonnement verlengen. Vodafone-klanten die nog niet kunnen verlengen, kunnen een halfjaar gratis Napster krijgen door een Blox-bundel aan te schaffen. De aanbieding loopt van 7 april tot en met 30 juni.

“Goed nieuws: we bieden nu een zeer toegankelijke deal waarmee onze klanten zes maanden gratis van Napster kunnen genieten. In combinatie met Vodafone 4G is dit een ultieme match om waar je ook bent te genieten van al je favoriete muziek”, aldus  Bart Hofker, directeur consumentenmarkt bij Vodafone Nederland.

Napster is reeds als Android-app beschikbaar.

Laatste nieuws over Vodafone

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu