Placeholder

Vodafone komt in samenwerking met Google met een eigen kanaal binnen de Android Market. Door middel van dit kanaal zal Vodafone updates, applicaties, nieuws, games en informatiediensten ter beschikking stellen aan eigen klanten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Eerste provider met eigen kanaal in Android Market

De applicaties die worden aangeboden zullen gratis en betaald zijn en zijn afkomstig van partners van Vodafone. Vodafone is hiermee de eerste provider die een eigen kanaal binnen de Android Market zal openen.
HTC, Sony Ericsson en Amazon lanceerde eerder dit jaar ook al een eigen kanaal in de Android Market.

Kwaliteit boven kwantiteit

Vodafone laat in een verklaring weten dat het voor een eigen kanaal kiest om kwaliteit te kunnen bieden aan eigen klanten. De provider helpt hiermee klanten bij het selecteren en aanbieden van interessante applicaties. Tevens kan Vodafone hiermee exclusieve acties aanbieden aan gebruikers.
Het applicatiekanaal van Vodafone zal in beginsel beschikbaar zijn in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Italië. Later volgen meer Europese landen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.