Vodafone organiseert citygame met HTC Magic

virtueel tikkertjeVodafone gaat in Nederland een citygame organiseren om de mogelijkheden van de HTC Magic en de Android-applicaties onder de aandacht te brengen. De game vindt plaats op woensdag 19 augustus in het Vondelpark in Amsterdam. BN-ers Dennis Storm en EliZe spelen Virtueel tikkertje met 40 mensen die zich daarvoor kunnen opgeven. Er zijn twee teams met verschillende t-shirts, die het spel spelen met behulp van de HTC Magic. Wil je meedoen, dan heb je tot 17 augustus de tijd om je in te schrijven via www.htc-magic.nl.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Bij Virtueel tikkertje is het de bedoeling om zoveel mogelijk mensen digitaal te tikken. Lukt het je om Dennis Storm of EliZe te tikken, dan krijg je dubbele punten. De spelers met de meeste tikken gaan met een splinternieuwe HTC Magic naar huis. Heb je volgende week woensdag tijd en ben je in Amsterdam, kom dan zeker even langs. Het begint om 11 uur bij restaurant Groot Melkhuis in het Vondelpark (kaartje).

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.