De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bepaalde Vodafone-klanten krijgen 3GB extra data en themapakket

Redactie
28 september 2015, 9:57
1 min leestijd
Bepaalde Vodafone-klanten krijgen 3GB extra data en themapakket

Vodafone RED-klanten die naast hun mobiele abonnement ook een zogenoemd alles-in-één-abonnement hebben afgesloten, krijgen 3GB extra data en één gratis TV-themapakket per maand. Zo  wil de provider  meer klanten winnen voor hun vaste diensten en de concurrentie aangaan met KPN en Ziggo.

Lees verder na de advertentie.

Quad-play

vodafone power-up

Vodafone biedt sinds 2014 ook vaste diensten, bestaande uit vaste telefonie, internet en tv, en probeert haar klantenbestand verder uit te breiden door in te spelen op de quad-play trend. Quad-play is het combineren van je mobiele abonnement met tv, telefonie en internet op je huisadres bij dezelfde provider, dat steeds populairder lijkt te worden. Deze klanten krijgen nu een zogenaamde Power-up.

Grote concurrent van Vodafone, KPN, biedt al langere tijd korting, extra data en vaste diensten voor klanten met een alles-in-één- en een mobiel abonnement. Ziggo biedt net als Vodafone zowel vaste als mobiele diensten aan. Beide partijen zijn fors groter dan Vodafone op de vaste markt. De laatste heeft tot nu toe slechts 60.000 klanten.

Bekijk hier de actuele aanbiedingen van Vodafone

Vodafone Power-up

De beloning voor een quad-play-abonnement geldt alleen voor klanten met een Vodafone RED-abonnement. Zij krijgen dan 3GB Data Thuisvoordeel extra bij maximaal vijf abonnementen op hetzelfde adres als het Vodafone Thuis-abonnement. Ook kunnen deze klanten een gratis themapakket voor televisie kiezen. Het gaat dan alleen om de pakketten entertainment, kids & music, infotainment of international. Het aanbod geldt dus niet voor de premium pakketten.

Lees het laatste nieuws over Vodafone

Bron: Vodafone
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu