Vodafone schrapt HTC Magic en voegt HTC Legend pre-order toe

Wouter Nijsen
5 maart 2010, 22:48
1 min leestijd
Vodafone schrapt HTC Magic en voegt HTC Legend pre-order toe

De HTC Magic lijkt zijn langste tijd in de Nederlandse (web)winkels gehad te hebben. Nadat de het toestel eerst al uit de catalogus van PDAshop was verdwenen is de Magic nu ook van de Vodafone-website geschrapt. Hiermee komt een einde aan het tweede Android-toestel dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar was. In Amerika krijgt de Magic nog een tweede leven door het toevoegen van extra geheugen en een 3,5 mm hoofdtelefoon-aansluiting, maar die variant zullen we hier niet gaan tegenkomen.

De doorlooptijd van de Magic is met 10 maanden behoorlijk kort te noemen; de officiële introductie van het toestel in Nederland was immers begin juni 2009. Aangezien de ontwikkelingen op het gebied van Android-telefoons behoorlijk snel gaan zou de Magic met zijn ‘ingehaalde’ specificaties niet meer voor spectaculaire verkoopcijfers gaan zorgen. Met het verdwijnen van de Magic heeft Vodafone echter wel een nieuw HTC Android-toestel toegevoegd, namelijk de recent gepresenteerde HTC Legend.

Lees verder na de advertentie.

Dit toestel, dat eigenlijk meer gezien wordt als opvolger van de populaire HTC Hero, is nu als pre-order beschikbaar. Een releasedatum staat helaas niet op de website vermeld, wel dat het toestel gratis is bij een 2-jarig abonnement van €34,56. In de losse verkoop kost de HTC Legend bij Vodafone €449.

Onbekend is of Vodafone in Nederland ook het nieuwe Android-topmodel van de HTC,  HTC Desire gaat verkopen.

HTC Legend Vodafone pre-order
Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Android, HTC, Vodafone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's