Vodafone verlaagt tarieven mobiel internet in 16 Europese landen

Redactie
29 november 2010, 13:14
1 min leestijd
Vodafone verlaagt tarieven mobiel internet in 16 Europese landen
vodafone internet op reis

Vodafone heeft vandaag twee nieuwe bundels aangekondigd, waarmee je veel goedkoper op reis kunt internetten. Met ‘Internet op Reis’ betaal je maar 5 euro per maand voor 1GB dataverkeer, al zitten er wel wat minder gunstige voorwaarden aan: het dataverkeer komt uit je normale bundel en het geldt alleen voor nieuwe Bel+SMS+Web-abonnementen vanaf €39,50 per maand.

Voor mensen die weinig in het buitenland zijn is er ook een goedkopere bundel van 2 euro per dag. Deze is af te sluiten voor iedereen met een prepaidkaartje of abonnement. Prepaid-bellers krijgen voor die 2 euro 20MB dataverkeer, abonnementhouders krijgen 35MB. Dat is volgens Vodafone genoeg voor 350 e-mails, 70 mobiele webpagina’s of 30 foto’s. Je krijgt online inzicht in je dataverbruik en een waarschuwing per sms als je 90% van je limiet hebt bereikt. Buiten de bundel betaal je €0,30 per 10 MB.

Lees verder na de advertentie.

De bundels zijn ook voor zakelijke gebruikers beschikbaar. Met ‘Internet op Reis’ wordt het interessant om je iPhone mee op reis te nemen en gewoon te blijven e-mailen en twitteren. Het geldt in de volgende 16 Europese landen: België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Helaas is de informatie op de website van Vodafone op het moment van schrijven nog niet bijgewerkt, maar later kun je alles nalezen op: www.vodafone.nl/buitenland

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu