vodafone internet op reisVodafone heeft vandaag twee nieuwe bundels aangekondigd, waarmee je veel goedkoper op reis kunt internetten. Met ‘Internet op Reis’ betaal je maar 5 euro per maand voor 1GB dataverkeer, al zitten er wel wat minder gunstige voorwaarden aan: het dataverkeer komt uit je normale bundel en het geldt alleen voor nieuwe Bel+SMS+Web-abonnementen vanaf €39,50 per maand.

Voor mensen die weinig in het buitenland zijn is er ook een goedkopere bundel van 2 euro per dag. Deze is af te sluiten voor iedereen met een prepaidkaartje of abonnement. Prepaid-bellers krijgen voor die 2 euro 20MB dataverkeer, abonnementhouders krijgen 35MB. Dat is volgens Vodafone genoeg voor 350 e-mails, 70 mobiele webpagina’s of 30 foto’s. Je krijgt online inzicht in je dataverbruik en een waarschuwing per sms als je 90% van je limiet hebt bereikt. Buiten de bundel betaal je €0,30 per 10 MB.

De bundels zijn ook voor zakelijke gebruikers beschikbaar. Met ‘Internet op Reis’ wordt het interessant om je iPhone mee op reis te nemen en gewoon te blijven e-mailen en twitteren. Het geldt in de volgende 16 Europese landen: België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Helaas is de informatie op de website van Vodafone op het moment van schrijven nog niet bijgewerkt, maar later kun je alles nalezen op: www.vodafone.nl/buitenland

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.