De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Vodafone You: nieuwe prepaidbundels voor jongeren

Gijs Ettes
21 juli 2015, 9:44
1 min leestijd
Vodafone You: nieuwe prepaidbundels voor jongeren

Op 3 augustus introduceert Vodafone nieuwe prepaidbundels die zijn gericht op jongeren. Vodafone You biedt drie bundels van 7,50, 10 en 15 euro die één maand geldig zijn en waartussen maandelijks gewisseld kan worden.

Lees verder na de advertentie.

Deze bundels biedt Vodafone You

De bundels heten You S, You M en You L en bieden respectievelijk 200MB/20 min, 500MB/50 min en 1GB/100 min. Gebruikers kunnen maandelijks tot 10 procent over hun databundel heen gaan, zonder dat hier extra kosten aan zijn verbonden. Kies je niet voor een bundel, dan betaal je 20 cent per minuut voor bellen, 15 cent voor een sms en 10 cent per MB. Ook kun je voor 1 euro een dagbundel van  100MB aanschaffen.

Vodafone You-gebruikers krijgen daarnaast elke vrijdag toegang tot speciale aanbiedingen zoals festivalkaarten, kortingen op kleding en extra databundels voor een gunstig tarief. Vanaf 3 augustus start de reclamecampagne rondom de nieuwe bundels, waarbij jongeren een centrale rol zullen spelen.

“Het is voor ons een logische keuze om voor deze jonge generatie, die altijd verbonden wil zijn, een specifiek product te introduceren“ zegt Rob Shuter, CEO Vodafone Nederland. “Uit eigen ervaring weet ik dat de nieuwe generatie zowel offline als online overal bij wil zijn en niets wil missen. En hoe vervelend is het dan om zonder data te zitten net als je dat ene app`je wilt sturen of die ene foto wilt ontvangen. Daarom hebben we besloten om onze You klanten gratis extra MB`s te geven als ze door hun bundel heen zijn gegaan – It ain’t over when it’s over. Zo hoeven ze niets te missen“.

Bekijk de actuele aanbiedingen en prijzen van Vodafone.

Het laatste nieuws over Vodafone

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu