Voetbal International-app vernieuwd en voorzien van betaalde content

Gijs Ettes
7 mei 2014, 16:15
2 min leestijd
Voetbal International-app vernieuwd en voorzien van betaalde content
Voetbal International android

De Voetbal International-app voor Android heeft vandaag een flinke opfrisbeurt gekregen. Het design is verbeterd en er is nu zowel links als rechts een menu. Aan de linkerkant vind je het algemene menu met verwijzingen naar het startmenu, rangen, standen en video’s en aan de rechterkant je persoonlijke menu met links naar je favoriete competities, teams en spelers. Als je bent ingelogd, kun je  hier ook meldingen instellen.

Daarnaast  is  VI Premium geïntroduceerd, de betaaldienst van Voetbal International die  de website en het magazine met elkaar verbindt en leuke extra`s toevoegt. De abonnementsvorm (7,99 euro per maand) is voor abonnees van het blad gratis en bundelt artikelen van VI.nl en het magazine, waaronder de interviews en columns van Johan Derksen, Nico Dijkshoorn en René van der Gijp. De verslaggevers van VI Premium krijgen een eigen podium waarop zij regelmatig schrijven over clubs die ze volgen. Verder zijn er wedstrijdanalyses van Taco van den Velde en Freek Jansen te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Volgens de makers biedt  VI Premium ook content die niet op de website of in het blad is te lezen. Hierbij kun je denken aan buitenlandspecialisten die exclusieve artikelen schrijven en bijvoorbeeld achtergrondartikelen over de onderzoeken die Tom Knipping en Iwan van Duren uitvoeren. Voor fans van de succesvolle VI Boeken is er meer goed nieuws: op VI Premium zijn zo nu en dan voorpublicaties te lezen.

Verder krijgen abonnees de gelegenheid om vragen te stellen aan de redacteurs van VI. Ook kunnen ze op deze manier onderwerpen aandragen bij de redactie. VI Premium is twee weken gratis uit te proberen.

Download de Voetbal International-app

De vernieuwde VI-app  voor Android is gratis te downloaden via onderstaande link. Deze werkt met vrijwel elke Android-versie en is 6,3MB groot.
Download: Voetbal International (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu