Voetbal International (VI) voor Android krijgt grote EK-update

Redactie
30 mei 2012, 15:15
1 min leestijd
Voetbal International (VI) voor Android krijgt grote EK-update
voetbal international euro 2012
vi ek 2012-2

Voetbal International heeft een grote update uitgebracht van de Android- en iOS-apps, helemaal gewijd aan het EK. Androidplanet kreeg alvast een voorproefje van dé update van het jaar, aldus de makers. De vernieuwde VI-app zorgt ervoor dat je helemaal bent voorbereid op het EK Voetbal 2012. De bediening van de app is compleet vernieuwd en er is een speciaal VI Oranje-onderdeel gemaakt.

Daarin vind je diverse clips uit het gelijknamige tv-programma, met daarnaast voetbalnieuwtjes en de nationale selecties, rankings en wedstrijden. VI Oranje is het nieuwe opinieprogramma dat gedurende het hele EK zal worden uitgezonden door Voetbal International. In de app vind je videofragmenten uit het programma. Per EK-land kun je het laatste nieuws lezen. Met de knop linksboven open je het menu, waar je direct toegang hebt tot VI Oranje, voetbalnieuws, informatie over het Nederlands elftal, andere deelnemers aan het EK, een overzicht van het EK 2012, oefeninterlands, radio- en videofragmenten en meer. Ook is er toegang tot Twitter en Facebook.

Lees verder na de advertentie.

Natuurlijk kun je met deze vernieuwde app ook meteen de livewedstrijden van het EK volgen. Je vindt het programma, de resultaten en de poolstanden van het EK overzichtelijk bij elkaar. Per team kan je ook de opstelling zien, de winnaar voorspellen en de onderlinge resultaten vergelijken. Bijzonder is dat je per voetballand een nieuwsselectie kan maken; geen enkele andere EK-app kan dat. Ben je fan van Denemarken, dan kun je al het nieuws rondom het Deense elftal volgen. Per land zie je de uitslagen van de laatste wedstrijden, de groepsstand binnen de eigen groep en de spelers. Bij elke speler zie je geboorteplaats en -datum, lichaamslengte, gewicht en laatste interlands. Wat ontbreekt is een overzicht van totaal gespeelde interlands en doelpunten (of kaarten).

Downloaden: Voetbal International (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu