De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tip: zo volg je alle WK wedstrijden live vanaf je Android-toestel

Gijs Ettes
13 juni 2014, 18:00
2 min leestijd
Tip: zo volg je alle WK wedstrijden live vanaf je Android-toestel
wk 2014 wk wedstrijden

Gisteravond was het dan eindelijk zover: de start van het WK 2014. Wil je niets missen, dan kun je ervoor kiezen om de WK wedstrijden vanaf je Android-toestel te bekijken. Op die manier hoef je niet per se thuis te zijn om alle hoogte- en dieptepunten van het wereldkampioenschap voetbal te volgen.

De komende weken zijn er elke avond WK wedstrijden om te volgen. In totaal nemen er 32 teams deel aan het kampioenschap en na 13 juli weten we definitief wie er met de felbegeerde wereldcup vandoor gaat.

Lees verder na de advertentie.

WK wedstrijden volgen met de Fifa WK 2014-app

wk wedstrijden

Maar zover is het nog niet; er moeten immers nog behoorlijk wat WK wedstrijden worden afgewerkt. Eigenlijk is er maar één app die je nodig hebt om wedstrijden te volgen op je Android en dat is de FIFA WK 2014-app van de NOS. De omroep heeft de rechten in handen om het wereldkampioenschap uit te zenden en biedt dus automatisch de beste en meeste videocontent. Elke wedstrijd is live te bekijken en Daarnaast speelt de app meteen in op goals. Nadat er gescoord is, kun je doelpunten terugkijken vanuit verschillende camerapunten. Heb je de livewedstrijd toch gemist, dan kun je de volgende dag gewoon de hoogtepunten terugkijken en analyses checken van journalisten en gasten van de NOS.

Download FIFA WK 2014 in Google Play (gratis)

Kijk live wedstrijden met de NPO-app

npo app

Een andere optie is om de wedstrijden via de NPO te bekijken. De Android-app streamt live televisie van de zenders Nederland 1, 2 en 3. Aangezien alle wedstrijden, besprekingen en interviews worden uitgezonden op Nederland 1, zit je dus goed. Eveneens mooi: je kunt naast samenvattingen ook hele wedstrijden terugkijken. Zorg wel voor een wifi-verbinding of een flinke databundel; met video streamen loopt het dataverbruik snel op.

Download NPO in Google Play (gratis)

Check ook ons overzicht met de beste WK 2014 apps!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu