Volg alles over Formule 1 met F1 Timing 2010

Redactie
19 september 2010, 17:18
2 min leestijd
Volg alles over Formule 1 met F1 Timing 2010
f1-2010

Als je een echte Formule 1 liefhebber bent, dan is de F1 Timing applicatie echt iets voor jou. Met F1 Timing kun je onder andere de posities van alle coureurs live volgen op je Android-telefoon tijdens de training, kwalificatie en gedurende de wedstrijd zelf. Dit is allemaal te volgen op een realistische 3D kaart van het circuit. Alle gegevens zijn op een eenvoudige manier te volgen, inclusief het aantal laps per coureur, de rondetijden, het aantal pitstops en het tijdverschil tussen de coureurs.

Het hoofdscherm geeft je updates van de coureur hoe zij in de race staan. Je krijgt informatie over de positie, de beste rondetijd en het aantal rondes. Wanneer je jouw favoriete coureur selecteert in de lijst, dan volg je deze op de 3D-kaart van het circuit. Zo blijf je goed op de hoogte waar de coureur zich bevindt ten opzichte van de concurrentie. In- en uitzoomen op het circuit is ook mogelijk door te pinchen. Daarnaast krijg je geschreven commentaar te zien over het verloop van de ronde.

Lees verder na de advertentie.

Onder het tabblad ‘Info’ is een hoop informatie te vinden over verschillende coureurs, teams, races en de standen. Van elke coureur is een kleine biografie geschreven. Je kan daar zien voor welk team de coureur rijdt, hoe vaak hij mee heeft gedaan aan een Grand Prix en World Championschips en meer van dat soort gegevens.

F1 Timing 2010 gaat niet alleen dus over de race die gaande is. Andere opties zijn dat je de resultaten van elke andere racesessie in dit seizoen kan zien, de timetables voor elke Grand Prix en de stand van het kampioenschap. Dus voor een echte Formule 1 fan is deze applicatie een ‘must have’.

De applicatie is te vinden in de Android Market voor een prijs van £9.99 pond.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's