Placeholder

Officiële NASA-app nu ook beschikbaar voor AndroidMet de lancering van laatste space shuttle brengt NASA ook haar officiele Android-app uit. Met de app is live NASA TV te bekijken zodat je de laatste reis van ruimteveer Atlantis op de voet kunt volgen. Naast beelden krijg je ook informatie over de missie en nog veel meer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


NASA App voor Android
Met de NASA app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws van de ruimtevaartorganisatie. Alle informatie over de missies compleet met countdown klok zodat je weet wanneer er wat wordt gelanceerd. NASA TV is ook live te volgen via deze app, en er zijn ook duizenden losse ruimtevideo’s en ruimtefoto’s te vinden. Alles in de app is gemakkelijk te delen via Twitter en Facebook. De twitterfeeds van alle onderdelen van NASA zijn ook te lezen via de gratis Android-applicatie.

Downloaden uit de Android Market: NASA App (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.