Zo volg je de onthulling van de OnePlus 3 (vanaf 18.30u)

Wouter Nijsen
14 juni 2016, 18:15
1 min leestijd
Zo volg je de onthulling van de OnePlus 3 (vanaf 18.30u)

De OnePlus 3 wordt op 18.30 uur Nederlandse tijd officieel onthuld. Het is mogelijk om de presentatie van het toptoestel te bekijken, in dit artikel lees je hoe.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de OnePlus 3 aankondiging

Net als vorig jaar vindt de OnePlus 3 aankondiging volledig plaats in virtual reality. Hiervoor maakte OnePlus onlangs 30.000 exemplaren van de Loop VR-bril beschikbaar, maar ook zonder een virtual reality-headset kun je de onthulling volgen. Het filmpje hieronder geeft je alvast een voorproefje.

Hiervoor dien je de  The Loop-app te downloaden in  de Play Store. De app is in principe bedoeld voor de Loop VR, maar kan dus door iedereen gebruikt worden. De app weegt slechts 1,9MB en werkt op de meeste Android-apparaten. Op de website van OnePlus is ook een pagina te vinden waar de lancering te volgen  is.

Wat we weten over de OnePlus 3

De OnePlus 3 is het derde vlaggenschip van OnePlus, dat weer een aantal interessante vernieuwingen met zich meebrengt. Zo heeft het toestel een volledig metalen design, waardoor het luxer oogt en aanvoelt. Daarnaast is de OnePlus 3 voorzien van flink verbeterde hardware: een Snapdragon 820-chip, 4GB RAM, 32GB opslagruimte en een 16 megapixel-camera.

Verder wordt er gesproken over een 5,5 inch-full-hd-scherm, 3000 mAh-accu, Android 6.0 met de nieuwste OxygenOS-skin van OnePlus en een 8 megapixel-frontcamera. In tegenstelling tot zijn voorganger is de OnePlus 3 zonder invite verkrijgbaar. Vanaf 18.30 uur kunnen bezitters van de Loop VR-bril als eerste het toestel kopen, om 21.00 uur is de rest aan de beurt. Houd Android Planet vanavond in de gaten voor al het nieuws rondom  de OnePlus 3.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu