Volg LeWeb ’09 live op je Android-toestel via Ustream

ustream kissMorgen gaat in Parijs het grootste internetevenement van Europa van start: LeWeb’09. Nederlandse blogcollega’s van Dutch Cowboys en Frank-ly zijn al naar Parijs om verslag te doen, samen met nog zo’n 300 andere bloggers. Gelukkig hoef je niet zelf naar Parijs te gaan om alles te volgen, want dankzij Ustream kunnen we alles live meemaken. Ustream heeft namelijk aangekondigd dat ze LeWeb’09 volledig zullen streamen. Bezitters van een Android-telefoon kunnen zodoende het hele evenement live volgen via de pas gelanceerde betaviewer van Ustream.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wil je op de desktop kijken, dan kun je terecht op deze link: LeWeb Main Stage.

liveshows ustreamLeWeb’09 is een conferentie over internet. Sprekers zijn onder andere Michael Arrington (TechCrunch), koningin Rania Al Abdullah, Ethan Beard (Facebook), Andrew Fisher (Shazam), Jack Dorsey (Twitter) en Marissa Mayer (Google). Het gaat bij LeWeb niet alleen om de presentaties van interessante sprekers, maar je hebt ook de mogelijkheid om interessante ondernemers te spreken, investeerders te vinden voor jouw briljante idee of te netwerken. Door een filmpje op je Android-toestel te kijken krijg je natuurlijk niet echt de sfeer te pakken, maar het is beter dan niets.

Heb je de betaviewer van Ustream nog niet geïnstalleerd, dan is nu misschien het moment. De Ustream Viewer voor Android is geschikt om live en opgenomen video’s te bekijken via je Android-toestel. Check onderstaande QR-code! De afbeelding bij dit artikel heeft trouwens niets met LeWeb te maken, maar toont het eerste evenement dat via de Android Ustream Viewer werd uitgezonden: een concert van Kiss.

De Franse operator Orange is een van de sponsors van LeWeb. Zij zijnop zoek naar Android-ontwikkelaars en zullen hun eigen App Shop openen en zoeken ontwikkelaars die hun applicaties daarin willen verkopen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.