De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Volgende Android-update is 4.3, heet nog steeds Jelly Bean

Redactie
27 april 2013, 19:02
1 min leestijd
Volgende Android-update is 4.3, heet nog steeds Jelly Bean
jelly-bean-4.3-android

Over minder dan een maand begint Google I/O. Tot nu toe heeft Google elk jaar het evenement aangegrepen om een grote, nieuwe versie van Android aan te kondigen. Maar als je had gehoopt dat Android 5.0 Key Lime Pie binnenkort in de startblokken staat, kun je je alvast mentaal voorbereiden op een teleurstelling. Volgens geruchten werkt Google wel aan een volgende versie van Android, maar gaat het om Android 4.3 en niet 5.0. Bovendien gaat het om een versie die nog steeds de naam ‘Jelly Bean’ zal dragen en niet Key Lime Pie. Dat is af te leiden uit het buildnummer (JWR23B) waarbij de eerste letter overeen komt met de naam van de update. De nieuwe versie is opgedoken in serverlogs.

Die serverlogs tonen aan dat Google-medewerkers Android 4.3 intensief aan het testen zijn. Key Lime Pie is nog niet aangetroffen, waardoor het vrij ongeloofwaardig wordt dat er toch nog Android 5.0 wordt aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

Wel is 4.3 meermaals verschenen, met een buildnummer dat erop wijst dat het vlak voor de release staat. Zo vlak voor Google I/O is het bovendien niet logisch als Google nog snel even een update uitbrengt en kort daarop alweer met iets nieuws op de proppen komt. Mogelijk is de release van Key Lime Pie verder weg dan we aanvankelijk hadden gedacht.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu