Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

“Volgende Android-versie heet Jelly Bean”

Redactie
10 september 2011, 15:08
1 min leestijd
“Volgende Android-versie heet Jelly Bean”
"Volgende Android-versie heet Jellybean"

This is my next weet te melden dat de volgende versie van Android Jelly Bean gaat heten. Deze versie komt na Ice Cream Sandwich die over enkele maanden moet verschijnen. Deze naamgeving ligt redelijk voor de hand, omdat Google de versies van Android alfabetisch ordent (zoals de laatste vier Android-versies: Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich). De site weet echter ook te melden dat de meest spraakmakende eigenschappen van Ice Cream Sandwich zijn uitgesteld en pas met Jelly Bean zullen worden uitgebracht. Ice Cream Sandwich zal nog wel steeds een grote update zijn, omdat qua design en architectuur nog steeds veel is veranderd.

Hoewel de release van Ice Cream Sandwich naar verwachting in oktober of november plaats gaat vinden, is nog steeds niet bekend wat de nieuwe software allemaal voor eigenschappen aan boord heeft. Ice Cream Sandwich moet de diverse versies van Android voor onder meer telefoon en tablets samenvoegen tot één geheel. Hoe dit er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk wat voor versienummer Ice Cream Sandwich gaat krijgen. Dit kan Android 3.5 zijn of Android 4.0, maar niets is zeker.

Lees verder na de advertentie.

Naar alle verwachting zal rond oktober/november ook de Google Nexus Prime uitkomen, de eerste telefoon met Ice Cream Sandwich gemaakt door Samsung die volgens de geruchten een 4,65 inch HD-scherm gaat krijgen en voorzien zal zijn van een metalen achterkant. Volgens de geruchten kan de telefoon ook Samsung Galaxy Prime genoemd gaan worden. Wat de eerste nieuwe tablet met Ice Cream Sandwich gaat worden is nog niet bekend.

Bron: This is my next

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu