Volgende Samsung Galaxy S II update komt met grotere iconenSamsung heeft laten weten dat met de volgende update van de Samsung Galaxy S II de iconen dertig procent groter zullen worden. Dat betekent dat er nog maar drie rijen van drie iconen elk op het toestel zullen passen in plaats van vier rijen van vier. Ook de onderste rij met vaste iconen zal dan nog maar drie iconen kunnen weergeven. Tevens zal de volgende Samsung Galaxy S II update een System Update widget toevoegen zodat je vanaf je homescreen kunt zien of er een update klaarstaat.

Wat de reden achter het vergroten van de iconen is heeft Samsung niet bekend gemaakt. Het ligt voor de hand dat Samsung dit doet om de gelijkenis met het iPhone-menu te laten verdwijnen. Apple klaagt Samsung wereldwijd aan vanwege de gelijkenis van de Samsung Galaxy telefoons met de iPhone. Hierbij wordt ook erg naar de software gekeken. Na de update zal de gelijkenis tussen beide telefoons in ieder geval een stuk minder zijn.

Naast grotere iconen wordt er ook een nieuwe System Update widget uitgerold. Deze geeft aan wanneer een nieuwe update klaar staat om binnen te halen. Zo hoef je niet steeds handmatig te checken of er al een update beschikbaar is. Het is nog niet duidelijk wanneer deze update binnen te halen is, maar wel dat dit binnen niet al te korte tijd zal zijn.

Samsung Galaxy S II voor en na de update

Bron: Sammy Hub

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.