Placeholder

Volgende week is het dan zover. T-Mobile zal op 23 September de eerste mobiele telefoon met Android presenteren in New York. Maar hoe zit het dan met Nederland?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het hing al in de lucht en het lijkt dan toch echt werkelijkheid te worden. Volgende week hebben de Amerikanen als eerste de mobiele telefoons met Android in handen. Het gaat om de HTC Dream waarvan al eerder foto’s en video’s zijn gelekt.

Maar hoe lang moeten wij Nederlanders wachten op deze mobiele telefoons met Android? Android Magazine nam contact op met Persvoorlichter Henry van der Heiden van T-Mobile en hij antwoorde het volgende op de vraag wanneer we Android in Nederland kunnen verwachten: “Daar kunnen we nu inderdaad nog niets over zeggen.” Nu maar hopen dat we in Nederland niet zo lang hoeven te wachten op Android als op de iPhone.

Bron.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.