De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Voor elke situatie het juiste toestel met de LG G5 (ADV)

Redactie
24 maart 2016, 11:35
3 min leestijd
Voor elke situatie het juiste toestel met de LG G5 (ADV)

De LG G5 onderscheidt zich met een uniek modulair design dat hand in hand gaat met het Stel Samen- en Stel Bij-aanbod van T-Mobile. Bestel je de G5 bij T-Mobile, dan krijg je er nu de G5-module Cam Plus bij cadeau.

Het modulaire design van de LG G5 is uniek in smartphoneland. Het nieuwe vlaggenschip van LG is aan de onderkant uitgerust met een Magic Slot waarmee je de G5 openmaakt. Zo kun je verschillende onderdelen van het toestel vervangen door losse modules om bijvoorbeeld de camera en het geluid te verbeteren.

De G5 is hierdoor net zo uniek als Stel Samen en Stel Bij abonnementen van T-Mobile, die eveneens veel opties voor personalisatie bieden. Jouw abonnement kun je naar wens aanpassen en bijstellen, net als je telefoon. We geven twee voorbeelden.

1. Vakantiefoto`s

Als je op vakantie gaat buiten Nederland, dan zijn er twee dingen die van belang zijn: een goede camera en een fijn abonnement zodat je niet met te hoge belkosten komt te zitten. Je wilt vrienden en familie immers wel op de hoogte houden van je avonturen.

Als je nu de LG G5 bestelt bij T-Mobile krijg je de super handige Cam Plus-module cadeau. Dankzij het het Stel Samen en Stel Bij-abonnement kun je ook nog eens jouw maandelijkse belbundel in de gehele EU gebruiken: bellen vanuit, bellen naar en gebeld worden vallen tot 120 minuten binnen je maandelijkse bundel.

Met de Cam Plus camera-module maak je nog betere foto`s met 16 megapixel-camera aan de achterkant van de G5. Dat is te danken aan de fysieke camera- en zoomknoppen en de extra grip die de module biedt. Ook handig: de module bevat een 1200 mAh-accu waardoor je smartphone het stukken langer volhoudt. Fijn als je een tijdje uit de buurt van een oplaadpunt bent.

LG G5 friends

2. Gezellig met vrienden

Het mooie voorjaar komt er weer aan. Tijd om lekker in het park of thuis met vrienden af te spreken om te genieten van het weer, een gezellige barbecue en goede muziek. Speciaal voor de LG G5 ontwikkelde Bang & Olufsen de LG Hi-Fi Plus. Deze module verbetert de geluidsoutput van de G5 met behulp van een 32-bit DAC (digital-to-analog-converter). Muziek luisteren met je smartphone is opeens een feestje voor je gehoor.

Dat wil zeggen, als je een beetje goede muziek opzet. En die vind je met je Deezer Premium-account dat je bij je T-Mobile Stel Samen- en Stel Bij-abonnement kunt afsluiten. Vanaf slechts 5,99 per maand stream je onbeperkt muziek. Dankzij de databundel op maat, bijvoorbeeld met 6GB en onbeperkt NL en 120 EU voor 44,50 euro per maand, kom je nooit data tekort. En is dat wel het geval, dan stel je de volgende maand gewoon je abonnement even bij.

Bestel de LG G5 bij T-Mobile

Alleen de eerste bestellers krijgen de LG Cam Plus (t.w.v. 99 euro) cadeau bij hun reservering. Deze actie loopt tot 30 april 2016, dus wees er snel bij!

LG G5
T-Mobile-tip
✔ Stel Samen & Stel Bij abonnement
✔ Onbeperkt bellen in NL
✔ 120 minuten bellen in de EU
✔ Onbeperkt SMS in NL & EU
✔ 6 GB data met supersnel 4G
✔ Eenmalige toestelkosten € 0,-
Met de gratis LG Cam Plus t.w.v. € 99,95
✔ van € 62,- Voor € 44,50 p/mnd
Meer informatie Bestellen

LG G5 hands on video T-Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
LG G5
LG G5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu