De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Voorverkoop Samsung Galaxy S4 bij T-Mobile gestart, vanaf 0 euro

Redactie
27 maart 2013, 10:59
1 min leestijd
Voorverkoop Samsung Galaxy S4 bij T-Mobile gestart, vanaf 0 euro
samsung-galaxy-s4-zwart

T-Mobile is vandaag in Nederland begonnen met de voorverkoop van de Samsung Galaxy S4. Het toestel wordt vanaf eind april geleverd, als los toestel en met abonnementen.

Ruim 3.000 schreven zich eerder al in voor een nieuwsbrief rondom het toestel. Bij de Samsung Galaxy S4 geldt een kortingsactie: klanten krijgen het eerste halfjaar 50% korting op het abonnement. Sluit je een 2-jarig T-Mobile iSmart-abonnement af, dan kun je de Galaxy S4 zelfs gratis krijgen bij een abonnement. Het gaat daarbij om een abonnement van 60,50 euro per maand, waarbij je het eerste halfjaar 30,25 euro betaalt. Je krijgt er een gratis 64GB geheugenkaart bij cadeau. Wil je een los toestel zonder abonnement, dan kost de Samsung Galaxy S4 699 euro.

Lees verder na de advertentie.

Bij een 1-jarig abonnement is de Samsung Galaxy S4 vanaf €359,95 bij een abonnement te krijgen. Alle genoemde bundels hebben onbeperkt internet (dat wil zeggen: terugval naar lagere datasnelheid als je de aangegeven hoeveelheid data hebt verbruikt).

De Samsung Galaxy S4 is het nieuwe vlaggenschiptoestel van Samsung. Het is de opvolger van de veelverkochte Galaxy S3, maar met een verbeterd 5-inch scherm met hogere Full HD-resolutie, een 13-megapixel camera en snelle 1,9 GHz Snapdragon-processor. Deze is zuiniger dan de processor in de Galaxy S3. Bovendien wordt de Galaxy S4 meteen geleverd met Android 4.2.2 en komt er mogelijk ook een update naar Android 5.0.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu