De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Vouchercloud: overal korting met vouchers via handige Android-app

Redactie
29 juli 2014, 19:09
1 min leestijd
Vouchercloud: overal korting met vouchers via handige Android-app
vouchercloud

Kortingen: wie houdt er niet van? Dat weten ook de mensen achter Vouchercloud, die een app hebben ontwikkeld met allemaal vouchers die je bij winkels, restaurants, cafés en vele andere adressen kunt gebruiken. De app werkt middels de gps van je smartphone en bekijkt welke locaties in de buurt vouchers gebruiken. De app zoekt vervolgens de juiste voucher op die je op jouw smartphone kunt laten zien, waarna je gelijk kunt profiteren van de korting.

Enkele voorbeelden van vouchers zijn korting op een Subway-broodje, een tweede flesje drinken gratis bij een snackbar of gewoonweg 10, 20 of zelfs 30 procent korting op de rekening of een specifiek product. Veel grote namen bieden vouchers in de app aan, van Pizza Hut tot McDonalds.

Lees verder na de advertentie.

Vouchercloud

Als je Vouchercloud opent, zie je speciaal voor jou aanbevolen vouchers. Je kunt ook naar het tabblad in de buurt gaan, waar je alle beschikbare vouchers ziet van locaties in de buurt. Als je op een voucher drukt, kun je meer informatie over de kortingsactie bekijken en de voucher aanvragen. Vervolgens wordt de voucher voor jou gemaakt en kun je de kortingscode via je smartphone bij het betreffende adres laten scannen.

Het is tevens mogelijk om op onderwerp vouchers te bekijken, zoals ‘pizza’ of ‘kleding’. Via jouw Vouchercloud-profiel houd je al je vouchers overzichtelijk bij en kun je een geschiedenis van je gebruikte vouchers bekijken.

Download

Vouchercloud is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Download Vouchercloud in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu