Vriendjes worden met Planet Android?

android friends
Er zijn tegenwoordig heel wat manieren om vrienden te worden met de websites die je vaak bezoekt. Twitter is tegenwoordig een populaire manier om je interesse in een bepaalde website te tonen. Natuurlijk is Planet Android aanwezig op Twitter (@PlanetAndroid) waar je niet alleen kunt meelezen, maar ook vragen kunt stellen en kunt terugpraten. Maar deze keer willen we het over iets anders hebben: onze Facebook-groep Planet Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op dit moment doen we daar nog niet zoveel mee, omdat we maar het schamele aantal van 19 fans hebben (terwijl er op Twitter al bijna 300 zijn).

Dat kan beter. Vandaar deze kleine oproep: word Facebook-fan van Planet Android! Dat heeft voor ons nog een extra pluspunt, want je helpt daarbij mee om een mooie Facebook-URL te bemachtigen. Met meer dan 100 fans kunnen we namelijk de URL facebook.com/planetandroid aanvragen.

Om fan te worden ga je naar de onze Facebook-groep van Planet Android en klik je de knop Word fan aan.

facebook planet android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.