De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Vuistvogelen zonder gepakt te worden in Fappy Bird

Gijs Ettes
27 februari 2014, 15:02
1 min leestijd
Vuistvogelen zonder gepakt te worden in Fappy Bird
Fappy Bird

Flappy Bird al alweer een tijdje niet meer beschikbaar in de Play Store, maar er zijn genoeg alternatieven die handig inspelen op het gemis van het verslavende spelletje. Zo ook Fappy Bird. In deze game moet je niet het vogeltje tussen groene buizen doorsluizen, maar moet je juist zolang mogelijk vuistvogelen zonder ontdekt te worden door je moeder.

Laat je overigens niet in de luren leggen door de cartooneske presentatie en onschuldige geluidseffecten; Fappy Bird is retemoeilijk. Het is zaak om snel en goed getimed op het scherm te tikken om het vogeltje naar zijn hoogtepunt te brengen. Eens in de zoveel tijd komt moedervogel om de hoek kijken of Fappy wel braaf aan zijn huiswerk zit. Is hij op dat moment bezig met handgymnastiek, dan is het game over.

Lees verder na de advertentie.

Fappy Bird bewijst dat roeiepoetsen ook digitaal best verslavend kan zijn. Het is dan ook geen exacte kopie van het populaire Flappy Bird, maar een op zichzelf staande game. Boven in het beeld worden advertenties getoond, maar deze leiden niet teveel af van de gameplay.

Via de link hieronder kun je Fappy Bird downloaden. De game werkt met vrijwel elk Android-toestel en is een kleine 10MB groot. Let wel op: Fappy Bird kan – net als in het echte leven – kramp in je vingers opleveren!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu