De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

VVD lanceert eigen Android-applicatie

Redactie
23 februari 2011, 20:54
1 min leestijd
VVD lanceert eigen Android-applicatie

De eerste politieke partij met een eigen Android-applicatie is de VVD. Met deze gratis applicatie kunnen Android-gebruikers het laatste nieuws rondom de VVD lezen, standpunten raadplegen en in contact komen met de mensen achter de partij. Een bijzondere functie is de mogelijkheid om video’s en foto’s van partijactiviteiten te bekijken. Ook is het mogelijk om een bedrag te doneren aan de partij of om lid te worden van de VVD.

In 2010 lanceerde de VVD een iPhone-applicatie en een mobiele website. Nu volgt een Android-applicatie. Binnenkort komt er zelfs een speciale applicatie voor de BlackBerry uit. De mobiele website en de Android-applicatie vormen volgens de partij een belangrijk onderdeel van de multimediale strategie van de VVD. De VVD App is te verkrijgen in de Android Market en via de link www.vvd.nl/android.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie is aardig voor mensen die lid zijn van de VVD of die wellicht willen stemmen op deze partij. Toch is het geen app om dagelijks te gebruiken, aangezien je immers niet dagelijks hoeft te stemmen. Een nadeel is dat de applicatie soms een beetje traag is. Hopelijk lost de ontwikkelaar dit in een toekomstige versie op.

Bron: VVD

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu