Waar blijft de Galaxy S-update?

Redactie
21 oktober 2010, 16:57
1 min leestijd
Waar blijft de Galaxy S-update?
galaxy-s

De Froyo-update voor de Samsung Galaxy S is offline gehaald. In het weekend was de update via het programma Kies te downloaden in Scandinavië. Ondertussen heeft Samsung de nieuwe versie van Android alweer van haar servers afgegooid. Waarom? Mogelijk zijn er nog teveel problemen met de software-update en moeten ontwikkelaars van Samsung nog even verder sleutelen.

Op Twitter klagen Froyo-gebruikers over het trage besturingssysteem van Samsung. Daarnaast zitten er nog bugs in de nieuwste versie. Waarschijnlijk krijgen alle Europeanen, waaronder Nederlanders en Belgen, de update pas in november in huis. Helaas dus nog een maandje wachten op Froyo!

Lees verder na de advertentie.

Wanneer Froyo volgende maand arriveert voor de Samsung Galaxy S, dan kunnen gebruikers genieten van een heleboel nieuwe mogelijkheden. De Galaxy S wordt een stuk sneller dankzij de Dalvik JIT-compiler. Verder is het toetsenbord verbeterd, is Flash Player 10.1 ingebakken, zijn snelkoppelingen naar GPS en autorotatie toegevoegd aan de notificatiebalk, kun je een nieuw donker menuthema kiezen (Navy Blue), is er een nieuwe zoekbalk toegevoegd en verschijnt er een nieuwe Gmail-applicatie.

Heb je nog vragen? Veel bezoekers van Android Planet hebben een Galaxy S! Stel een vraag door hieronder te reageren op dit nieuwsbericht en wellicht krijg je zo spoedig mogelijk een antwoord.

Bron: GSM Arena
Via: Techzine

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's