Waar blijft de Galaxy S-update?
Redactie

galaxy-sDe Froyo-update voor de Samsung Galaxy S is offline gehaald. In het weekend was de update via het programma Kies te downloaden in Scandinavië. Ondertussen heeft Samsung de nieuwe versie van Android alweer van haar servers afgegooid. Waarom? Mogelijk zijn er nog teveel problemen met de software-update en moeten ontwikkelaars van Samsung nog even verder sleutelen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op Twitter klagen Froyo-gebruikers over het trage besturingssysteem van Samsung. Daarnaast zitten er nog bugs in de nieuwste versie. Waarschijnlijk krijgen alle Europeanen, waaronder Nederlanders en Belgen, de update pas in november in huis. Helaas dus nog een maandje wachten op Froyo!

Wanneer Froyo volgende maand arriveert voor de Samsung Galaxy S, dan kunnen gebruikers genieten van een heleboel nieuwe mogelijkheden. De Galaxy S wordt een stuk sneller dankzij de Dalvik JIT-compiler. Verder is het toetsenbord verbeterd, is Flash Player 10.1 ingebakken, zijn snelkoppelingen naar GPS en autorotatie toegevoegd aan de notificatiebalk, kun je een nieuw donker menuthema kiezen (Navy Blue), is er een nieuwe zoekbalk toegevoegd en verschijnt er een nieuwe Gmail-applicatie.

Heb je nog vragen? Veel bezoekers van Android Planet hebben een Galaxy S! Stel een vraag door hieronder te reageren op dit nieuwsbericht en wellicht krijg je zo spoedig mogelijk een antwoord.

Bron: GSM Arena
Via: Techzine

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.