Wake-up Call: Android 2.4 komt in april; Engadget reviewt Optimus 2X

Redactie
8 februari 2011, 8:20
2 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Android 2.4 komt in april, Engadget reviewt Optimus 2X en verslavend spelletje Juggler in de Android Market verschenen. Het is vandaag dinsdag 8 februari 2011, de tijd is 8:20 uur en het wordt vandaag een zonnige winterdag met een middagtemperatuur van 8 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Gerucht: Android 2.4 komt in april

Een woordvoerder van ViewSonic laat aan Pocket-Lint weten dat Android 2.4 al in april komt. Volgens deze woordvoerder gaat Android 2.4 geen Ice Cream Sandwich heten, maar gewoon Gingerbread. De nieuwste versie van Google Android zal niet erg vernieuwend zijn, maar biedt een betere ondersteuning voor telefoons met multikernprocessoren. Daarnaast beweert Pocket-Lint dat Android 2.4 in staat is om Honeycomb-applicaties te draaien, oftewel apps die speciaal gemaakt voor tablets. Het vooruitzicht van Android 2.4 is natuurlijk prachtig, maar stiekem kijken we voorlopig toch even meer uit naar het Mobile World Congress in Barcelona. Deze beurs start dit weekend!

Engadget reviewt Optimus 2X

Engadget heeft een review geplaatst van de LG Optimus 2X. Deze telefoon arriveert pas eind deze maand of begin volgende maand in Nederland en België, dus het is aardig om alvast te lezen hoe deze telefoon functioneert voordat je een pre-order plaatst. De conclusie van Engadget is helder: het is een prachtige telefoon, maar de software van LG is nog niet stabiel genoeg.

Hieronder de conclusie van reviewer Vlad Savov:

The Optimus 2X offers great, benchmark-elevating hardware, but can’t earn our seal of approval until it gets its software kinks straightened out. As it stands today, it’s a great toy for developers and enthusiasts that offers the rest of us a tantalizing glimpse at what the likes of the Atrix 4G, Galaxy S2 and others might bring as the rest of the smartphone world makes its move toward multicore devices.

Lees de hele review hier!

Juggler: ballen in de lucht houden

Af en toe verschijnen er bizarre, maar leuke spellen in de Android Market. Juggler is zo’n spelletje. Heerlijk verslavend en ook een beetje gek. Probeer zoveel mogelijk ballen in de lucht te houden en verzamel veel combo’s en punten. Met 25 levels ben je wel even zoet, toch?

Juggler kost 0,79 euro. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren. Er is ook een Lite-versie beschikbaar voor als je eerst even wilt oefenen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu