Wake-up Call: Android op de catwalk; Flevotext in de Market

wake-up-callDe mascotte van Android is op de catwolk gespot met een telefoon in zijn hand: de Giorgio Armani Galaxy S. Verder: teletekst van Omroep Flevoland vanaf nu op je telefoon en QuintessArt: een virtueel museum. Het is vandaag maandag 22 november 2010, de tijd is 8:07 uur, het wordt een lichtbewolkte herfstdag met een middagtemperatuur van 7 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Android op de catwalk

De mascotte van Android – de groene robot – duikt overal op. Nu is de robot gezien op de catwalk van Giorgio Armani. In een strak pak promootte de mascotte de nieuwste Android-telefoon van Samsung: de Giorgio Armani Galaxy S. Dit toestel is vanaf december in Nederland te koop, maar helaas niet in België. De telefoon kost 700 euro en krijgt 16 GB geheugen, een 5 megapixelcamera en pushmail. Bekijk de nieuwe commercial hieronder.

Flevotext: teletekst van Omroep Flevoland op je telefoon

flevotextEr is al een applicatie om NOS Teletekst op je Android-telefoon te lezen. Wil je echter het laatste nieuws over Almere City FC, Vovem ’90 en Urk lezen? Dan is er de teletekst van Omroep Flevoland! De applicatie Flevotext is sinds een paar dagen gratis te downloaden in de Android Market. Scan de onderstaande QR-code om de app binnen te halen.

QuintessArt: een virtueel museum

QuintessArt voor Android is een soort virtueel museum, waar je kunstwerken kunt bekijken. Daarnaast is het mogelijk om quizen te spelen. Zoek je een schilderij van Van Gogh? Typ de schilder in het zoekvak in en je krijgt niet alleen schilderijen van de Nederlandse grootmeester te zien, maar ook van verwante schilders. QuentessArt kost ongeveer één euro en is te downloaden door de onderstaande barcode te scannen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.