De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: Angry Birds-bordspel deze lente in de verkoop; eerste foto van Samsung SCH-R910 uitgelekt

Redactie
11 januari 2011, 9:05
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Angry Birds-bordspel deze lente in de verkoop, eerste foto van Samsung SCH-R910 uitgelekt en Julian Assange heeft een HTC Hero. Het is vandaag dinsdag 11 januari 2011, de tijd is 9:05 uur en het wordt vandaag een regenachtige winterdag met een middagtemperatuur van 4 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds-bordspel deze lente in de verkoop

bordspel

Ontwikkelaar Rovio hoopt meer geld te verdienen met Angry Birds. Daarom brengt Rovio deze lente een bordspel uit met de figuren uit het populaire Android-spelletje. Het doel is heel simpel: je moet namelijk de verdediging van de tegenstander (bakstenen, hout, varkens) omgooien. Wie het eerste duizend punten heeft, die wint. Het spelletje kost waarschijnlijk 14,99 dollar (exclusief verzendkosten).

Eerste foto van Samsung SCH-R910 uitgelekt

r910

Er is een foto uitgelekt van de Samsung SCH-R910, een Android-telefoon met Android 2.2 en een 1 GHz-processor. Ook de andere specificaties komen overeen met de specificaties van de Samsung Galaxy S, zoals de aanwezigheid van een vijf megapixelcamera en (waarschijnlijk) een 4″ touchscreen. De telefoon ondersteunt CDMA en LTE en zal daardoor niet in Europa verschijnen. De verwachting is dat de telefoon de komende maanden uitkomt voor een losse verkoopprijs van 329 tot 399 dollar. Wij wachten liever op de Mobile World Congress. Wellicht komt Samsung dan met telefoons die vernieuwender zijn dan de R910.

Julian Assange heeft een HTC Hero

gouden-kooi

Twitter-gebruiker Stereoparty ontdekte dat Julian Assange van Wikileaks een HTC Hero heeft. “Het viel mij op, aangezien ik dezelfde telefoon heb”, zegt hij in een beschrijving bij zijn foto. Blijkbaar heeft Assange veel vertrouwen in het besturingssysteem van Google en in de telefoon van HTC. Rechts een screenshot van RTL XL, waar te zien is dat Assange zijn Hero gebruikt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Hero
HTC Hero

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu