De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Wake-up Call: Augmented Reality in winkelcentrum Almere; teaserfoto van nieuw Samsung-toestel

Redactie
19 januari 2011, 8:25
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Augmented Reality in winkelcentrum Almere, teaserfoto van nieuw Samsung-toestel lekt uit en pakhuis vol Notion Ink op de foto gezet. Het is vandaag woensdag 19 januari 2011, de tijd is 8:25 uur en het wordt vandaag een wisselvallige winterdag met een middagtemperatuur van 7 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Augmented Reality in winkelcentrum Almere

winkelcentrum-almere

Ga in februari of maart naar het winkelcentrum van Almere. Mensen met een Android-telefoon kunnen namelijk digitale informatie binnenhalen door de mobiele telefoon op een winkel te richten. Deze techniek wordt maar op enkele plekken in Nederland gebruikt. Wat voor informatie consumenten te zien krijgen? Wellicht interessante aanbiedingen, speciaal voor Android-gebruikers.

Teaserfoto van nieuw Samsung-toestel lekt uit

samsung-teaser

Op 13 februari kondigt Samsung nieuwe telefoons aan. Om ons alvast wat warmer te maken laat het bedrijf een teaserfoto zien met de tekst ‘EVOLUTION is FATE’. Er gaan geruchten rond dat dit de twee namen van de telefoons zijn, oftewel de Samsung Galaxy Evolution en de Samsung Galaxy Fate (of wellicht zonder ‘Galaxy’?). Op 1 februari kunnen we een teaservideo verwachten. Spannend!

Pakhuis vol Notion Ink Adams

pakhuis

Niet alle Android-gebruikers vertrouwen erop dat de Notion Ink Adam ooit in de winkel ligt. Om het tegendeel aan te tonen laat Notion Ink een foto zien van een pakhuis vol tablets. Wij van Android Planet vragen ons af of er al Nederlanders of Belgen zijn die al een tablet hebben ontvangen. De eerste pre-orders gingen namelijk al vorige week de deur uit. Zo ja, laat het ons dan even weten!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu