Wake-up Call: CyanogenMod 7.0 met Gingerbread gespot; MMM-widget voor Galaxy Tab is uit

Redactie
27 december 2010, 8:20
2 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: CyanogenMod 7.0 met Gingerbread laat zich zien, Samsung brengt MMM-widget voor Galaxy Tab uit en komt de HTC Incredible HD op 6 januari? Het is vandaag maandag 27 december 2010, de tijd is 8:20 uur en het wordt vandaag een bewolkte winterdag met een middagtemperatuur van 1 graden Celsius. De hoogste tijd voor een kopje warme chocolademelk! Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

CyanogenMod 7.0 met Gingerbread laat zich zien

cyanogenmod

CyanogenMod 7.0 is opgedoken en kan geïnstalleerd worden op jouw Android-telefoon. Hoewel de telefoon functioneel is met CM7, werken sommige functies helemaal niet (camera / camcorder). GPS en Wi-Fi zijn nog te langzaam en te buggy om CyanogenMod te installeren.

Cyanogen waarschuwt gebruikers dat dit nog geen officiële release is van CyanogenMod 7, ook al kunnen zij al wel de nieuwste versie downloaden. Op eigen risico!

Also a BIG FAT WARNING for anyone going into CM7-land.. We are using EXT4 now, and it doesn`t exactly play nice with the current release of Clockwork Recovery. Don`t be surprised if you can`t do backups, restores, or even flash anything at all afterwards. If you build it yourself it will spew out a version that works with ext4 (and only ext4, there`s no interchangeable solution yet). Don`t even think of bothering Koush about it.

Samsung brengt MMM-widget uit

mmm-widget

Wanneer jij een Samsung Galaxy Tab hebt, dan kun je het MMM-widget downloaden via Samsung Apps. De widget toont het laatste nieuws van Nu.nl, de tweets van bekende Nederlanders en het recente weer. Niet iedereen zal de widget gebruiken, aangezien de informatiedichtheid niet erg hoog is. Daarnaast slokt de widget één homescreen volledig op. Zonde van de ruimte. Het MMM-widget werkt alleen op de Galaxy Tab. Heb je een homescreen-vervanger geïnstalleerd, zoals LauncherPro of ADW Launcher? Dan kun je het MMM-widget helaas niet plaatsen.

Komt de HTC Incredible HD op 6 januari?

htc-surprise

Op 6 januari kondigt HTC een nieuwe 4G-telefoon aan. Stiekem verwachten wij de HTC Incredible HD, een toestel waarvan ondertussen al een aantal foto’s zijn uitgelekt. Waarschijnlijk zal de Incredible HD alleen het levenslicht zien in de Verenigde Staten. Toch is het heel goed mogelijk dat HTC ook wat mooie toestellen voor Europa in petto heeft. Misschien zien wij ze op de CES of het Mobile World Congress?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu