Wake-up Call: Desire Z vanaf vandaag te koop, vier nieuwe thema’s voor Doodle Jump

Redactie
11 november 2010, 9:00
3 min leestijd
Wake-up Call: Desire Z vanaf vandaag te koop, vier nieuwe thema’s voor Doodle Jump
wake-up-call

Desire Z: vanaf vandaag in de winkel, Doodle Jump: nieuwe thema’s en goedkoper, 8pen toetsenbord is vanaf nu gratis en Wall Street Journal naar Samsung Galaxy Tab. Het is vandaag donderdag november 2010, de tijd is 9:00 uur, het wordt een regenachtige herfstdag met een middagtemperatuur van 7 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Desire Z: vanaf vandaag in de winkel

Mark Moons van HTC Benelux laat weten dat de HTC Desire Z vanaf vandaag in de winkel ligt. “Na veel verzendingsgezeur zou hij vandaag moeten landen“, twittert Moons. De HTC Desire Z heeft een uniek schuifmechanisme waarmee onder het touchscreen een QWERTY-toetsenbord tevoorschijn komt. Dit toetsenbord heeft enkele makkelijke sneltoetsen waarmee je direct toegang hebt tot diensten zonder daarvoor menu`s te hoeven raadplegen. De HTC Desire Z bevat daarnaast 1,5 Gigabyte intern geheugen, een 720p HD videocamera en een 5-megapixel camera met automatische flits. Het is het eerste toestel dat is voorzien van de nieuwe 800MHz Qualcomm 7230 processor, waarmee de prestaties van het toestel en de accu worden verbeterd.

desire-z

Doodle Jump: nieuwe thema’s en goedkoper

doodle-jump

Doodle Jump is tot 17 november te koop voor 99 dollarcent (circa 0,70 euro). Naast de prijsverlaging heeft de ontwikkelaar vier nieuwe thema’s toegevoegd: jungle, ruimte, nacht en kerstmis. Deze thema’s waren al wel beschikbaar voor de iPhone-versie van Doodle Jump, maar nu dus ook voor Android. Doodle Jump is het verslavende spelletje waarbij je met een mannetje steeds hogerop moet zien te springen via verschillende plateaus. Onderweg kom je monsters tegen, UFO`s en zwarte gaten en moet je zorgen dat je niet naar beneden valt want dan is het direct game over. Kopen? Scan de QR-code hieronder.

8pen toetsenbord is vanaf nu gratis

8pen

8pen is een nieuw toetsenbord, dat de manier waarop je tekst invoert op je telefoon verandert. Met het toetsenbord van 8pen moet je swypen om verschillende letters te selecteren, alleen is het toetsenbord niet op een traditionele manier ingedeeld. Bekijk de video onder dit bericht voor een instructie. Goed nieuws: 8pen is vanaf nu gratis te downloaden! De afgelopen paar weken kostte het toetsenbord ruim een euro, maar de ontwikkelaar heeft besloten om de app gratis aan te bieden. Scan de QR-code om het toetsenbord binnen te halen.

Wall Street Journal naar Galaxy Tab

wall-street

Heb jij een Samsung Galaxy Tab? Dan kun je dagelijks de WSJ Tablet Edition downloaden van de Wall Street Journal. De krant kost 3,99 dollar per week (dat komt overeen met de prijs van de normale krant). Een elektronische krant biedt enkele voordelen. Ten eerste is het milieuvriendelijker en ten tweede krijg je geen zwarte vingers meer.

Our strategy is to serve readers whenever, wherever, and it`s critical that the Journal`s unparalleled news and analysis are available in a high-quality format across multiple devices and platforms,” zegt Daniel Bernard van de Wall Street Journal. “The WSJ Tablet Edition for Android continues to blend the best of print and online with an experience that showcases our strength of innovation and original delivery of content.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire Z
HTC Desire Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu