De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: Disney-telefoon in Japan; Galaxy Ace en Galaxy Suit duiken op

Redactie
18 januari 2011, 8:20
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Disney-telefoon met Android verschijnt in Japan, Galaxy Ace en Galaxy Suit duiken op en 14-jaar-oude ontwikkelaar maakt Android-game. Het is vandaag dinsdag 18 januari 2011, de tijd is 8:20 uur en het wordt vandaag een wisselvallige winterdag met een middagtemperatuur van 5 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Disney-telefoon met Android verschijnt in Japan

disney

Disney heeft heel erg veel fans in Japan. Een goede reden om een speciale Android-telefoon uit te brengen! De telefoon lijkt identiek te zijn aan de Sharp Galapagos 003SH (3,8 inch touchscreen, 3D, 1 GHz Snapdragon-processor en 9,6 megapixelcamera), maar dan met een aantal leuke extra’s, zoals aangepaste widgets, wallpapers en applicaties. Rechts zie je al een widget van een klok in Mickey Mouse-stijl. Daarnaast krijgen gebruikers een eigen @disney.ne.jp e-mailadres en mogen ze één van de zes cases kiezen.

Galaxy Ace en Galaxy Suit duiken op

samsung-galaxy-telefoons

Tijdens het Mobile World Congress in februari kondigt Samsung nieuwe telefoons aan. Twee toestellen zijn alvast uitgelekt: de Galaxy Ace en de Galaxy Suit. De Galaxy Ace draait op Android 2.2, heeft een 3,5-inch scherm, een vijf megapixelcamera en Bluetooth 3.0. De Galaxy Suit heeft een 3,2 megapixelcamera en een 3,2 inch OLED-scherm. Rechts zijn de twee nieuwe toestellen zichtbaar.

14-jaar-oude ontwikkelaar maakt Android-game

bubble-ball

Robert Nay, een 14-jarige ontwikkelaar uit de Amerikaanse staat Utah, heeft het simpele spelletje Bubble Ball uitgebracht voor Android en iOS. In de App Store staat Bubble Ball op dit moment bovenaan met 400.000 downloads en ook in de Android Market doet het gratis spelletje het prima. Bubble Ball downloaden? Scan de QR-code onder dit artikel!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu