Wake-up Call: Dolphin Browser Mini voor Android uitgebracht; Motorola XOOM Wi-Fi-versie komt eraan

Redactie
10 januari 2011, 8:50
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Dolphin Browser Mini voor Android uitgebracht, Motorola XOOM Wi-Fi-versie komt eraan en easter egg in Gingerbread ontdekt. Het is vandaag maandag 10 januari 2011, de tijd is 8:50 uur en het wordt vandaag een zonnige winterdag met een middagtemperatuur van 4 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Dolphin Browser Mini voor Android uitgebracht

Dolphin Browser Mini is in de Android Market verschenen. Deze app is een uitgeklede versie van de HD-versie, maar daardoor ook stukken sneller. Daarnaast werkt Dolphin Browser Mini op alle telefoons met Android 1.6 of hoger, terwijl de HD-versie minimaal Android 2.0 vereist. Bekijk hieronder hoe de nieuwe browser eruit ziet. Downloaden? Scan de QR-code onder de video en haal de app gratis binnen.

Motorola XOOM Wi-Fi-versie komt eraan

xoom

Motorola brengt niet alleen een 3G/4G-versie van de XOOM-tablet uit, maar ook een Wi-Fi-versie. Dit laat een lid van het managementteam van de Latijns-Amerikaanse afdeling van Motorola weten aan de website Infobae. “De 3G-versie verschijnt in mei, de Wi-Fi versie arriveert in april”, aldus Maurizio Angelone. Spannend! Wij kunnen niet wachten op deze bijzondere tablet met Android 3.0.

Easter egg is Gingerbread ontdekt

Er is een easter egg ontdekt in Gingerbread. Klik een aantal keer snel achter elkaar op het versienummer van Android en er verschijnt artwork in beeld. Wil je zelf de easter egg ontdekken? Bekijk het filmpje hieronder en je komt het te weten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu