De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: Dropbox nu nog stabieler; bankpasjes defect door smartphones

Redactie
18 november 2010, 8:20
2 min leestijd
Wake-up Call: Dropbox nu nog stabieler; bankpasjes defect door smartphones
wake-up-call

Dropbox krijgt een nieuwe update. Versie 1.0.1.4 maakt Dropbox nog stabieler en bevat minder bugs. Verder: scheid bankpasjes en smartphones in verband met magnetisme en er komt een vervolg op Angry Birds met een uitgebreide multiplayer-modus. Het is vandaag donderdag 18 november 2010, de tijd is 8:20 uur, het wordt een wisselvallige herfstdag met een middagtemperatuur van 6 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe update maakt Dropbox nog stabieler

dropbox

Dropbox voor Android is onlangs geüpdatet naar versie 1.0.1.4. Dropbox is een Android-applicatie om bestanden te synchroniseren tussen computers en je Android-toestel. Handig als je documenten, foto’s, video’s en andere mediabestanden onderweg wil bekijken of verzenden. De nieuwe beta-update is stabieler en bevat minder bugs. Geen grote vernieuwingen, maar blijkbaar wel een betere gebruikservaring. Scan de QR-code onder dit artikel om de applicatie te downloaden.

14

Bankpasjes defect door smartphones

bankpas

Door de straling van smartphones gaan bankpasjes vaker defect. Dat blijkt uit informatie van de Rabobank, waar sinds de opkomst van de smartphones veel klachten binnenkomen over `gedemagnetiseerde` bankpassen. Volgens Rabobank-woordvoerder Milou Verhaegh beschikken smartphones zoals de iPhone, Blackberry en Android-toestellen over een sterke magneet, die gebruikt wordt voor toepassingen als kompas en metaaldetectie. Sommige klanten moeten elke drie maanden een nieuwe pas aanvragen, omdat de bankpas bij het pinnen niet meer wordt herkend. Kortom, houd pas en telefoon gescheiden!

Angry Birds in Worms-stijl op komst?

angrybirds-3

Angry Birds krijgt een vervolg dat is gebaseerd op het spelletje Worms. Op dit moment is het de bedoeling om Angry Birds met een katapult weg te schieten en groene varkentjes te vermorzelen, maar in het vervolg gaat het er anders aan toe. Peter Vesterbacka, bestuursvoorzitter van ontwikkelaar Rovio, onthult dat het bedrijf werkt aan een multiplayer-versie van Angry Birds. “Multiplayer Angry Birds zal zijn alsof je old school Worms speelt”, vertelt Vesterbacka. “Multiplayer is een prioriteit, maar we hebben nog niet besloten hoe onze spelers dit het beste kunnen ervaren.” Het is nog niet bekend wanneer het multiplayer-vervolg van Angry Birds in de Android Market ligt, maar het kan nog wel even gaan duren. Gelukkig zijn er ondertussen 45 nieuwe levels verschenen. Heb jij ze alle 195 al uitgespeeld?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu