Placeholder

wake-up-callVandaag in de Wake-up Call: eerste foto van Sony Ericsson Xperia X12?, Toshiba laat naamloze tablet zien en Telegraaf lanceert eigen Android-applicatie. Het is vandaag woensdag 5 januari 2011, de tijd is 9:05 uur en het wordt vandaag een lichtbewolkte winterdag met een middagtemperatuur van 1 graden Celsius. Het blijft nog een paar dagen frisjes. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Eerste foto van Sony Ericsson Xperia X12?

x12Engadget beweert de eerste foto te hebben van de Sony Ericsson Xperia X12. Op de foto is alleen een hoek van het toestel zichtbaar, maar de telefoon ziet er in ieder geval al strak uit. De X12 heeft waarschijnlijk een vier inch-scherm, een acht megapixel camera, 512 MB RAM en een Qualcomm-processor. Vooralsnog geen grote vernieuwingen. Het is onduidelijk wanneer dit toestel door Sony Ericsson wordt onthuld. Wellicht op 13 februari?

Toshiba laat naamloze tablet zien

Tijdens de kick-off-party van Toshiba op de CES-beurs in Las Vegas dook een naamloze Android-tablet op. Hoewel het apparaat nog op Android 2.2 draait gaat Toshiba nog voor de release Gingerbread (2.3) op het toestel zetten. Bekijk de video hieronder om eerste beelden van de tablet te zien.

Telegraaf lanceert eigen Android-applicatie

telegraafDe Telegraaf heeft vanaf nu een eigen Android-applicatie. De app is gratis te downloaden in de Android Market. De nieuwsapplicatie toont het laatste nieuws van de website van De Telegraaf. Onderin beeld kun je kiezen uit verschillende rubrieken, zoals ‘Binnenland’ en ‘Buitenland’. De populairste berichten zijn ondergebracht in de rubriek ‘Populair’. Downloaden? Scan de QR-code onder dit artikel.

Er is meer…

Houd Android Planet de komende uren in de gaten. Er stromen veel interessante berichten binnen uit de Verenigde Staten over nieuwe toestellen, tablets en accessoires. Te veel om allemaal te noemen in één Wake-up Call. Stay tuned!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.