De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: eerste foto’s van Motorola Cliq 2 lekken uit; meer dan 200.000 apps in Market

Redactie
29 december 2010, 9:00
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: eerste foto’s van Motorola Cliq 2 lekken uit, meer dan 200.000 apps in de Android Market verkrijgbaar en advertenties in Angry Birds verschijnen minder vaak. Het is vandaag woensdag 29 december 2010, de tijd is 9:00 uur en het wordt vandaag een wisselvallige winterdag met een middagtemperatuur van 3 graden Celsius. Grote kans dat vandaag alle sneeuw verdwijnt! Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Eerste foto’s van Motorola Cliq 2 lekken uit

In september lekten de eerste details uit over de Cliq 2, een nieuw Android-toestel van Motorola. Helaas ontbraken de foto’s nog, maar daar komt nu verandering in. De website CellPhoneSignal heeft exclusieve beelden bemachtigd van de Cliq 2. Let vooral op het bijzondere toetsenbord! De Cliq ligt waarschijnlijk vanaf 19 januari in de Amerikaanse winkels. Het is nog onbekend of het toestel naar Europa reist. Als dit zo is, dan zal de telefoon waarschijnlijk over de toonbank gaan als de Dext 2.

Meer dan 200.000 apps in Android Market

Er zijn nu meer dan 200.000 verschillende apps verkrijgbaar in de Android Market. In vergelijking met een paar maanden geleden is het aantal verdubbeld. Dit blijkt uit gegevens van AndroLib.com. De kans is groot dat de grens van 300.000 rond maart gepasseerd wordt. In vergelijking: in de Windows Phone 7 Marketplace staan meer dan 5.000 apps. En in de App Store? Meer dan 300.000 apps.

Advertenties in Angry Birds verschijnen minder vaak

Valt je iets op aan de advertenties in het puzzelspelletje Angry Birds? Vroeger verschenen ze direct na het starten van het spelletje in beeld, tegenwoordig duurt het 5 tot 7 minuten. Waarom? Chris Burns van Android Community vermoedt dat Rovio boze Angry Birds-klanten (die klagen over de overdaad aan advertenties) tevreden wil houden. Wat denk jij dat de reden is?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu