De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: Evernote 2.0 in bèta, ZTE onthult tablet

Redactie
13 oktober 2010, 8:20
2 min leestijd
Wake-up Call: Evernote 2.0 in bèta, ZTE onthult tablet
wake-up-call

Het is vandaag woensdag 13 oktober 2010, de tijd is 8:20 uur, het wordt vandaag een licht bewolkte herfstdag met een maximumtemperatuur van 13 graden ºC en dit is je Wake-up Call. Met vandaag: ZTE komt met eigen tablet, TweetDeck-gebruik laat populariteit van custom roms zien, Evernote 2.0 bèta is uit en bètatesters voor mTrip gezocht. Je werkdag begint altijd goed met een Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

ZTE komt met een eigen zeven inch tablet

zte

Niet alleen paddenstoelen, maar ook tablets schieten de grond uit. ZTE komt binnenkort met de V9: een zeven inch tabletcomputer met Android 2.1, WiFi en twee camera’s (eentje aan de voorkant voor videobellen en één drie megapixel camera aan de achterkant). Op dit moment ziet het er naar uit dat de tabletcomputer alleen in China verschijnt, maar wellicht is het de moeite waard om de tablet te importeren. Rechts is een foto van de UI te zien. De verschillende widgets zien er straks en stijlvol uit. Ga jij deze kopen?

TweetDeck-gebruik laat populariteit van custom roms zien

taart

Meer dan 36.000 gebruikers hebben TweetDeck op hun telefoon geïnstalleerd. De ontwikkelaar heeft gegevens over het besturingssysteem verzameld en daar een mooie taartgrafiek van gemaakt. Het resultaat is verbluffend. Er zijn veel gebruikers die gebruik maken van een custom rom en de fragmentatie is enorm. Er zijn vele tientallen custom roms op de markt die intensief worden gebruikt. Altijd leuk om dit een keer te zien. Klik op de taartgrafiek rechts voor een groter beeld.

Evernote 2.0 bèta is uit

Evernote 2.0 is niet zomaar een opvolger van Evernote. Nee, de ontwikkelaars hebben ervoor gekozen om de applicatie volledig te herschrijven. Het is makkelijker om notities te sorteren, om op het internet te browsen en daarnaast is de app vele malen sneller. Premium-gebruikers kunnen Evernote 2.0 zelfs offline gebruiken. Download de bètaversie door hier te klikken. Let op: deze versie vernieuwt niet automatisch. Ga regelmatig naar de website van Evernote om te kijken of er nieuwe updates zijn.

Ontwikkelaar mTrip voor Android zoekt bètatesters

Lijkt het je leuk om mTrip te testen? Geef je dan op als bètatester! mTrip is een unieke applicatie voor toeristen. Wandel door Rome en bekijk foto’s en beschrijvingen van belangrijke monumenten. Ook zie je precies hoe duur een bepaalde attractie is en wat de openingstijden zijn. Om de applicatie te testen moet je in één van de aangeboden steden wonen. Tussen steden als Berlijn, Londen en Rome staat ook Amsterdam. Dus kom op, Amsterdammers, meld je aan! Stuur een e-mail naar android@mtrip.com en wie weet ontvang je de bèta.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu