De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wake-up Call: Facebook krijgt chat en push-updates; nieuwe HD-skin voor SwiftKey

Redactie
15 december 2010, 9:16
2 min leestijd
Wake-up Call: Facebook krijgt chat en push-updates; nieuwe HD-skin voor SwiftKey
wake-up-call

Facebook voor Android is vanaf vandaag nog iets beter. Ontwikkelaars hebben chat en push-updates toegevoegd. Verder: nieuwe HD-skin voor SwiftKey verschenen en Angry Birds krijgt advertenties in het introfilmpje. Het is vandaag woensdag 15 december 2010, de tijd is 9:15 uur, het wordt een lichtbewolkte herfstdag met een middagtemperatuur van 2 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Facebook voor Android: chat en push-updates

facebook-android

Facebook voor Android is misschien niet de beste applicatie in de Android Market, maar de ontwikkelaars maken deze app iedere keer iets beter. De afgelopen drie maanden is de waardering voor Facebook gestegen van een 3,4 naar een 3,6. De nieuwste versie van de Android-applicatie bevat twee grote updates, zoals de toevoeging van chat en push-notificaties. Vooral de push-notificaties zijn handig, want die krijg je niet als je de mobiele website van Facebook gebruikt.

SwiftKey krijgt nieuwe HD-skin

swiftkey

SwiftKey ondersteunt vanaf vandaag vijf nieuwe talen – Portugees (Brazilië), Tsjechisch, Deens, Noors en Pools – en is verkrijgbaar in een nieuwe HD-skin. Hierdoor ziet het toetsenbord er nog beter uit op toestellen met een groot scherm en een hoge resolutie, zoals de Samsung Galaxy Tab en de HTC Desire HD.

SwiftKey analyseert woorden en voorspelt wat je typt of wat je gaat typen. Een voorbeeld: als je vaak `ik hou van jou` tikt, dan kun je de volgende keer na het typen van `ik hou` met één druk op de knop de woorden `van` en `jou` aan een tekst toevoegen. Ook doet SwiftKey aan autocorrectie, zodat typefouten verleden tijd zijn.

Angry Birds krijgt video-advertenties

Irriteer jij je aan de advertenties in Angry Birds? Maak je dan maar op voor nog meer irritaties! Rovio toont vanaf nu fullscreen videoadvertenties tijdens het opstarten van Angry Birds. Deze nieuwste toevoeging versterkt de roep van Android-gebruikers om een betaalde advertentieloze versie. Op dit moment is de gratis versie de enige versie van Angry Birds. Laten we hopen dat Rovio binnenkort zo slim is om een betaalde editie te lanceren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu