Wake-up Call: FileKaart toont Nederlandse files; Samsung Galaxy Player te pre-orderen voor 175 euro

Redactie
3 januari 2011, 8:40
2 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: FileKaart toont Nederlandse files, Samsung Galaxy Player te pre-orderen bij Amazon en Vizio onthult Android-telefoon en tablet. Het is vandaag maandag 3 januari 2011, de tijd is 8:40 uur en het wordt vandaag een wisselvallige winterdag met een middagtemperatuur van 4 graden Celsius. Kijk uit, want de wegen kunnen verraderlijk glad zijn! Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

FileKaart: actuele Nederlandse file-informatie

filekaart

FileKaart is een Nederlandse applicatie, waarmee de meest actuele file-informatie op een kaart wordt getoond. De kleuren op de kaart geven de snelheid op de weg aan. Rood betekent stilstaand verkeer, wit betekent dat het verkeer op volle snelheid kan doorrijden. FileKaart is gemaakt met Google’s App Inventor en gebruikt file-informatie van fileindex.buienradar.nl. FileKaart is gratis te downloaden in de Android Market. Scan de QR-code onder dit artikel om de applicatie binnen te halen.

Samsung Galaxy Player te pre-orderen bij Amazon

galaxy-s-player

De nieuwe Samsung Galaxy Player is nu al te pre-orderen bij Amazon.co.uk. De 8 GB-versie van de mediaspeler kost 150 pond (175 euro) en de 16 GB-versie kost 180 pond (210 euro). Volgens de website verschijnt de muziekspeler op 7 januari 2011. De Samsung Galaxy Player komt qua specificaties precies overeen met de Samsung Galaxy S, alleen kunnen gebruikers met dit toestel niet bellen of gebeld worden. Wel kan er gesurfd worden op het internet, maar alleen als er een Wi-Fi-netwerk dichtbij is.

Vizio onthult Android-telefoon en tablet

vizio

Vizio komt met twee Android-apparaten op de markt: een 8″ tablet en een 4″ telefoon. Beide toestellen verschijnen deze zomer in de Verenigde Staten, maar wellicht reist het duo ook naar Europa. De telefoon heeft een vijf megapixel camera, verder is er weinig over bekend. De tablet krijgt een scherp scherm, Wi-Fi, drie speakers, HDMI-output en een camera aan de voorkant. Helaas is het niet mogelijk om met de tablet op een reguliere manier te bellen (mogelijk wel via Skype of Fring).

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu