De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wake-up Call: Firefox beta gelanceerd, BuzzVoice voortaan gratis

Redactie
12 oktober 2010, 8:10
2 min leestijd
Wake-up Call: Firefox beta gelanceerd, BuzzVoice voortaan gratis
wake-up-call

Het is vandaag dinsdag 12 oktober 2010, de tijd is 8:10 uur, het wordt vandaag een licht bewolkte herfstdag met een maximumtemperatuur van 14 graden ºC en dit is je Wake-up Call. Met vandaag: Firefox laat Fennec achter zich, BuzzVoice is voortaan gratis, Logitech Revue arriveert een paar dagen later en eigen Android-app voor Whrrl. Je werkdag begint altijd goed met een Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Firefox laat Fennec achter zich

firefox-logo

De eerste beta van Firefox 4 voor Android is uit. De alfaversie heette nog Fennec, maar de betaversie mag eindelijk de waardige naam van Firefox dragen. De nieuwe beta introduceert de zogenaamde Awesome Bar, waarmee je een nieuw scherm opent met toegang tot je recente geschiedenis, bladwijzers en tabs. De mobiele versie is daarnaast een stukje sneller geworden en synchroniseert alle gegevens met de desktopversie van Firefox, zoals bladwijzers en wachtwoorden. Downloaden? Neem een kijkje op de website van Mozilla.

BuzzVoice is voortaan gratis

buzz-voice

BuzzVoice is een applicatie, die de laatste nieuwtjes voorleest. Zo hoef je zelf niet te lezen. Handig in de trein of bus, want dan kun jij je ogen dichtdoen, terwijl de applicatie het laatste nieuws oprakelt. Voorheen moesten gebruikers betalen voor BuzzVoice, maar de nieuwste versie is gratis! Ook is het nu mogelijk om eigen feeds toe te voegen.

Logitech Revue arriveert een paar dagen later

Veel Amerikanen kijken reikhalzend uit naar de Logitech Revue, het eerste apparaat waarop Google TV geïnstalleerd staat. Het bedrijf verscheept de eerste Revue’s op 21 oktober. Dit betekent dat gebruikers niet aankomend weekend, maar volgend weekend aan de slag kunnen met Google TV. Hopelijk komt deze service – en natuurlijk de fraaie set-top-box van Logitech – snel naar Nederland.

Eigen Android-app voor Whrrl

Whrrl heeft vanaf vandaag een eigen applicatie in de Android Market. Kort door de bocht: Whrrl komt overeen met andere locatiegebaseerde sociale netwerken als Foursquare en Feest.je, maar is in de Benelux minder populair. Desondanks ziet de applicatie er prachtig uit en wie weet wordt Whrrl in de nabije toekomst een groot succes. Bekijk het filmpje hieronder voor een eerste impressie. Downloaden? De QR-code staat helemaal onderaan.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu